ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


powered by Agones.gr - livescore

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο !!!!!!!!!!
Οι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του ?)

1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα ό.
Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.

Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για να μπορούν να δείξουν με αυτό τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν, μπροστά στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!

2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν!

3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που είναι ο χρόνος!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" Ο ΧΡΟΝΟΣ" είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός που έχουμε, γιατί είναι περιορισμένος. Μπορούμε να δημιουργήσο χρήμα, αλλά όχι περισσότερο χρόνο. Όταν αφιερώνουμε χρόνο σε ένα πρόσωπο, του παραχωρούμε ένα μέρος από τη ζωή μας που ποτέ δεν θα μπορέσουμε να αναπληρώσουμε.

Ο χρόνος είναι η ζωή μας.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ που μπορείς να δώσεις σε κάποιον είναι ο χρόνος σου !!!
Και εσύ, φίλε μου, αν έχεις τη "διαίσθηση", θα καταλάβεις
ποιος, πότε και γιατί σου δίνει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ !!!



Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μία πραγματικά όμορφη ιστορία
Θα πάρει μόλις 37 δευτερόλεπτα να το διαβάσεις και θα αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.
Δύο άνδρες, και οι δύο σοβαρά άρρωστοι, έμεναν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου..
Ο ένας άνδρας αφηνόταν να σηκωθεί όρθιος στο κρεβάτι του για μία ώρα κάθε απόγευμα για να κατέβουνε υγρά από τα πνευμόνια του.
Το κρεβάτι του βρισκόταν δίπλα στο μοναδικό παράθυρο του δωματίου.
Ο άλλος άνδρας έπρεπε να περνάει όλη την ώρα του ξαπλωμένος.
Οι άνδρες μιλούσαν για ώρες αδιάκοπα. Μιλούσαν για τις γυναίκες τους και τις οικογένειές τους, τα σπίτια τους, τις δουλειές τους, τη θητεία τους στο στρατό, πού πήγαν διακοπές.
Κάθε απόγευμα, όταν ο άνδρας δίπλα στο παράθυρο μπορούσε να σηκωθεί, περνούσε την ώρα του περιγράφοντας στον «συγκάτοικό» του όλα όσα μπορούσε να δει έξω από το παράθυρο.
Ο άνδρας στο άλλο κρεβάτι άρχιζε να ζει για αυτές τις περιόδους μίας ώρας όπου μπορούσε να ανοιχτεί και να ζωογονηθεί ο δικός του κόσμος από όλη τη δραστηριότητα και χρώμα από τον κόσμο εκεί έξω.
Το παράθυρο έβλεπε ένα πάρκο με μια όμορφη λιμνούλα.
Πάπιες και κύκνοι έπαιζαν στα νερά ενώ παιδιά αρμένιζαν τα καραβάκια τους. Ερωτευμένοι νέοι περπατούσαν χέρι-χέρι ανάμεσα σε κάθε χρώματος λουλούδια και μια ωραία θέα του ορίζοντα της πόλης μπορούσε να ειδωθεί στο βάθος.
Καθώς ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε όλο αυτό με θεσπέσια λεπτομέρεια, ο άνδρας στο άλλο μέρος του δωματίου έκλεινε τα μάτια του και φανταζόταν αυτό το γραφικό σκηνικό.
Ένα ζεστό απόγευμα, ο άνδρας στο παράθυρο περιέγραφε μία παρέλαση που περνούσε.
Αν και ο άλλος άνδρας δεν μπορούσε να ακούσει τη φιλαρμονική - μπορούσε να τη δει στο μάτι του μυαλού του καθώς ο κύριος δίπλα στο παράθυρο το απεικόνιζε με παραστατικές λέξεις.
Μέρες, βδομάδες και μήνες πέρασαν.
Ένα πρωί, η πρωινή νοσοκόμα ήρθε να τους φέρει νερά για το μπάνιο τους μόνο για να δει το άψυχο σώμα του άνδρα δίπλα στο παράθυρο, ο οποίος πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του.
Ξαφνιάστηκε και κάλεσε τους θεράποντες ιατρούς να πάρουν το νεκρό σώμα.
Όταν θεωρήθηκε πρέπον, ο άλλος άνδρας ρώτησε αν θα μπορούσε να μεταφερθεί δίπλα στο παράθυρο. Η νοσοκόμα ευχαρίστως έκανε την αλλαγή, και εφ' όσον σιγουρεύτηκε ότι ο άνδρας αισθανόταν άνετα, τον άφησε μόνο.
Σιγά, επώδυνα, στήριξε τον εαυτό του στον ένα του αγκώνα να δει για πρώτη φορά του τον έξω κόσμο.
Πάσχισε να γείρει να δει έξω από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι.
Αντίκρισε ένα λευκό τοίχο.
Ο άνδρας ρώτησε τη νοσοκόμα τι θα μπορούσε να ανάγκασε το συχωρεμένο συγκάτοικό του ο οποίος περιέγραφε τόσο έξοχα πράγματα έξω από το παράθυρο.
Η νοσοκόμα αποκρίθηκε πως ο άνδρας ήταν τυφλός και δεν μπορούσε να δει ούτε τον τοίχο.
Πρόσθεσε, 'Ίσως ήθελε απλά να σου δώσει θάρρος.'
Επίλογος:
Υπάρχει πελώρια ευτυχία στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους, παρά τις δική μας κατάσταση.
Μοιρασμένη λύπη είναι μισή λύπη, αλλά η ευτυχία, όταν μοιράζεται, διπλασιάζεται.
Αν θες να νιώθεις πλούσιος, απλά μέτρα όλα τα πράγματα που έχεις τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα.
'Το σήμερα είναι ένα δώρο, γι' αυτό αποκαλείται ' Το παρόν.'
Η προέλευση από αυτό το γράμμα είναι άγνωστη, αλλά φέρνει καλή τύχη σε όποιον το διαδίδει.
Μην κρατήσεις αυτό το γράμμα.
Απλά προώθησέ το στους φίλους στους οποίους θες να ευχηθείς ευλογία.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συνταγή για τον τέλειο φόνο

Συνταγή για τον τέλειο φόνο με χάκινγκ στο βηματοδότη Εμφυτεύσιμοι βηματοδότες και απινιδωτές «είναι ευάλωτοι σε ασύρματες επιιθέσεις» Εμφυτεύσιμοι βηματοδότες και απινιδωτές «είναι ευάλωτοι σε ασύρματες επιιθέσεις» Αμερικανοί ερευνητές ασφάλειας υπολογιστών επινόησαν μια νέα μέθοδο για να σκοτώσει κανείς την άρρωστη πεθερά του: μπορεί να δώσει ασύρματη εντολή που θα έθετε εκτός λειτουργίας το βηματοδότη της, ή θα της χορηγούσε μια θανατηφόρο δόση ινσουλίνης. Με τον αριθμό των ασθενών που χρησιμοποιούν ιατρικά εμφυτεύματα να αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, οι κατασκευαστές των συσκευών αυτών οφείλουν να βελτιώσουν την ασφάλειά τους έναντι τυχόν επιθέσεων από χάκερ, προειδοποιούν οι ερευνητές της εταιρείας McAfee και του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης στο Άμχερστ. Ο Μπάρναμπι Τζακ, ερευνητής της McAfee, χρειάστηκε μόλις δύο εβδομάδες για να παραβιάσει μια ηλεκτρονική αντλία ινσουλίνης, μια συσκευή που εμφυτεύεται στην κοιλιά ασθενών με διαβήτη και ρυθμίζει τη συγκέντρωση σακχάρου στο αίμα τους. Ο Τζακ εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα της αντλίας να ελέγχεται και να ρυθμίζεται ασύρματα από το γιατρό. Η μέθοδος του ερευνητή μπορεί να στέλνει από μακριά εντολή στην αντλία να αδειάσει όλη τη δεξαμενή ινσουλίνης στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό θα προκαλούσε υπογλυκαιμικό κώμα και στη συνέχεια θάνατο. «Μπορούμε να επηρεάσουμε οποιαδήποτε αντλία σε ακτίνα 300 ποδών [91 μέτρων]» αναφέρει ο Τζακ στο BBC. «Μπορούμε να αναγκάσουμε την αντλία να αδειάσει ολόκληρη τη δεξαμενή των 300 μονάδων [ινσουλίνης] χωρίς καν να γνωρίζουμε τον αναγνωριστικό αριθμό της αντλίας». Ανάλογη έρευνα πραγματοποίησε στη Μασαχουσέτη ο καθηγητής Κέβιν Φου, ο οποίος βρήκε τρόπο να απενεργοποιεί ασύρματα τους απινιδωτές, εμφυτεύσιμες συσκευές που παρακολουθούν την καρδιακή συχνότητα του ασθενή και, σε περίπτωση ανακοπής, διοχετεύουν ηλεκτρικό ρεύμα για να την κάνουν να ξαναρχίσει να χτυπά. Ο Φου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι απινιδωτές τίθενται εντός ή εκτός λειτουργίας με ένα ειδικό σήμα ραδιοσυχνοτήτων. Ο ερευνητές κατέγραψε αυτό το σήμα και συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να το μεταδώσει εκ νέου για να απενεργοποιήσει πλήρως τους απινιδωτές. Όπως επισήμανε ο ίδιος, οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σήμερα στα ηλεκτρονικά εμφυτεύματα έχουν μικρή χωρητικότητα και δεν μπορούν να υποστηρίξουν τεχνολογίες κρυπτογράφησης των σημάτων και ταυτοποίησης του γιατρού-χειριστή. Στο μέλλον, όμως, «οι συσκευές θα είναι πολύ περισσότερο "δικτυωμένες" και συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο, οπότε θα αξιοποιούν πληρέστερα τις ασύρματες τεχνολογίες» προέβλεψε. Στο μεταξύ, πολλοί ασθενείς θα παραμείνουν εκτεθειμένοι στον δυνητικό κίνδυνο κυβερνοεπιθέσεων. Σε μια καθησυχαστική όμως ανακοίνωση, η βρετανική Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας διαβεβαίωσε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουν καταγραφεί τέτοια περιστατικά.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012



Οι απόψεις του George Carlin's για τα γηρατειά









Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις, που σκέφτεσαι τμηματικά.






«Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!» Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.






Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς αριθμούς μπροστά.






«Πόσων ετών είσαι;» «Θα γίνω 16!» Μπορεί να είσαι 13, αλλά έ, θα γίνεις 16! Και τότε έρχεται η καλύτερη μέρα της ζωής σου! Γίνεσαι 21. Ακόμα και οι λέξεις ακούγονται σαν ιεροτελεστία.



ΓΙΝΕΣΑΙ 21.. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!





Αλλά τότε περνάς στα 30. Ωωωω, τί έγινε εδώ; Ακούγεσαι σαν χαλασμένο γάλα! Αυτός ΠΕΡΑΣΕ, έπρεπε να τον πετάξουμε. Δεν έχει πλάκα πια, είσαι απλά ένας ξινισμένος λουκουμάς. Τι πάει στραβά; Τί άλλαξε;






ΓΙΝΕΣΑΙ 21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30, και τότε ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40. Ουάου! Πάτα φρένο, όλα σου ξεγλυστρούν. Πριν να το καταλάβεις, ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και τα όνειρά σου χάνονται...






Αλλά! για περίμενε!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ τα 60. Δεν πίστευες ότι θα τα έφθανες!






Οπότε ΓΙΝΕΣΑΙ 21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30, ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40, ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ τα 60.






Έχεις αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα που ΧΤΥΠΑΣ τα 70! Μετά απ'αυτό, η κατάσταση είναι μέρα με τη μέρα.. ΧΤΥΠΑΣ την Τετάρτη!






Μπαίνεις ! στα 80 και κάθε μέρα είναι ένας πλήρης κύκλος. ΧΤΥΠΑΣ το γεύμα. ΠΕΡΝΑΣ στις 4:30. ΦΘΑΝΕΙΣ την ώρα του ύπνου. Και δεν τελειώνει εκεί. Στα 90 σου, αρχίζεις να οπισθοδρομείς. «Ήμουν ΜΟΛΙΣ 92».






Και τότε κάτι παράξενο συμβαίνει. Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα 100, ξαναγίνεσαι μικρό παιδί. «Είμαι 100 και μισό!».






Μακάρι να φθάσετε όλοι στα υγιή 100 και μισό!!






ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΙ



1. Πετάξτε τους ασήμαντους αριθμούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ηλικία, το βάρος και το ύψος. Αφήστε τους γιατρούς να νοιάζονται γι'αυτά. Γι'αυτό τους πληρώνετε άλλωστε.


2. Κρατήστε μόνον τους ευχάριστους φίλους. Οι γκρινιάρηδες σας ρίχνουν.





3. Να μαθαίνετε συνεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους υπολογιστές, τις τέχνες, την κηπουρική, ο,τιδήποτε, ακόμη και για το ραδιόφωνο. Να μην αφήνετε ποτέ τον εγκέφαλο ανενεργό. «Ένα ανενεργό μυαλό είναι το εργαστήρι του Διαβόλου». Και το επίθετο του διαβόλου είναι Αλτζχάιμερ.






4.Απολαύστε τα απλά πράγματα.






5.Γελάτε συχνά, διαρκώς και δυνατά. Γελάστε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα.






6.Τα δάκρυα τυχαίνουν... Υπομείνετε, πενθήστε, και προχωρήστε παραπέρα. Το μόνο άτομο, που μένει μαζί μας για ολόκληρη τη ζωή μας είναι ο εαυτός μας. Να είστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ενόσω είστε εν ζωή.






7.Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι αγαπάτε, είτε είναι η οικογένεια, η μουσική, τα φυτά, τα ενδιαφέροντά σας, ο,τιδήποτε. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας.






8.Να τιμάτε την υγεία σας: Εάν είναι καλή, διατηρήστε την. Εάν είναι ασταθής, βελτιώστε την. Εάν είναι πέραν της βελτιώσεως, ζητήστε βοήθεια.






9.Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή.






10. Πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε, σε κάθε ευκαιρία.






ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:



Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα.












George Carlin



Το ταξίδι της ζωής δεν είναι για να φθάσουμε στον τάφο με ασφάλεια σ'ένα καλοδιατηρημένο σώμα, αλλά κυρίως για να τρέχουμε από δω κι από κει ζώντας έντονα εμπειρίες και πλήρως εξαντλημένοι να φωνάζουμε «...ουάου! Γαμώ τις φάσεις!»